Oprema koju ugrađujemo

Igrajte se sa nama

Uživajte u svetu najmlađih. Svet u kome ne postoje granice. Dajte vašoj deci prostora da mogu da pokažu svoju spretnost i snalažljivost. Igrajmo se sa njima ali igrajmose i mi sami. Sve je super dok je čovek dete.

Trampoline što za najmlađe, tako i za one malo starije 🙂

Želite igraonicu za decu, na pravom ste mestu. Pored ispunjenih uslova, krenuli smo u susret klijentima širom Balkana sa inovacijama, kao i sa proverenim konstrukcijskim rešenjima. Dobro došli ste svi, da se zajedno igramo u carstvu za decu, ali i odrasle 🙂 Svaki naš proizvod je prošao testiranje na različite uslove. Sve je prilagođeno mlađoj populaciji. Kada su noviteti u pitanju, spremili smo vam ponešto i za to, kao na primer lasertag i lasermaze ali i još mnogo sličnih.

Oprema koju ugrađujemo:
Bazeni sa lopticama, Gradovi i kulise, Grede i mostovi, Avantura staze, Tramboline, Vulkani, Tuneli, Ekstremni tobogani, Oslikovanje zidova, Strme ravni, Tobogani, Topovi, Sajle, Laser tag arene. Laser maze, Trampolina parkovi i još mnogo toga …

Tržni centri

Pored klasičnih dečijih igraonica, akcenat nam je na tržnim centrima i velikim igraonicama, gde imamo dosta iskustva. Neke od naših referenca su: Ušće tržni centar, Delta city, Zemun Park, Aviv Park – Pančevo, Boska – Banjaluka, Beogradjanka -Beograd, Pemo Centar – Dubrovnik…

Lista referenci nam je stvarno pozamašna ali mi se fokusiramo na kvalitet gde uvek ispoštujemo rokove i sve radimo po preporuci.

Laser maze sobe, jedinstvene, manje, veće, ogromne…