Tag Cloud / Oblak oznaka

Igraonice ASKA, Izrada igraonica, Oprema za igraonice, Bajkovit dizajn, Sigurne i atestirane konstrukcije, Trampolina parkovi, Tobogani, Tende, Najkvalitetniji materijal, Sigurnosni sertifikati, Zabava, Laser maze, Laser tag, Trampolina parkovi, Tržni centri, 3D Elementi, Grafika, Oblici, Osvetljenje, Soft Play , Oslikavanje zidova, Izrada igraonica, Jumping arene …

Trampoline sistemi, Trampoline sa senzorima, Baby bazeni, Decije Igraonice za hotele, Vrteske za igraonice, Bazeni sa lopticama, Zip Line za igraonice, Lijane na sajli, Avantura staze za igraonice, Mehanika, Fizika, 3D Štampa, Makete, Izrada maketa, Autocad, 3Ds Max, Avantura parkovi, Prepreke, Prototip …
Kutak za devojčice, šminkernica.

Tuneli, Extrim ravni za penjanje sa zaštitnim podlogama, CLIMBING WALL zidovi i stene za penjanje, Visuljci raznih oblika i dimenzija, Ljuljaške- balvan, gnezdo, Taburei u raznim bojama, Rodjendanske stolice, Cipelarnici, Vešalice raznih motiva, Vulkani, Tuneli od gurtni, Topovi, Vrteške i još mnogo toga.

Ultra, giga trampolina za spoljnju upotrebu. Veoma izdržljiva Trampolina napolju koja vam daje utisak kao da beskonačno možete da skačete i da se igrate. Materijali su testirani na veoma teškim momentima i nemoguće je pokidati Trampolinu ili je oštetiti regularnim skakanjem. Svaka opruga atestirana je na ogromne težine a sami materijali Trampoline izdržljivi su do krajnjih granica.
Laser maze, proverena laserska tehnologija. Prelepa igrica što za mališane tako i za one starije… Provedite kvalitetno vreme uz naše vragolije sa laserima. Nećete žaliti ni jednog minuta provedenog u laserskoj sobi. Svaki laser je testiran za ljudsko oko i potpuno je bezopasan kada ste izloženi zraku.