cropped-aska-1-1.png

Nešto malo više o nama, zbog čega smo vam potrebni ?

Ko smo mi i zašto smo ovde ?

Oprema za igraonice: Izrada igraonica. Laser maze. Laser tag arena. Trampoline park. Avantura park. Jumping arena. Aska igraonica.

Potrebna vam je dečija igraonica, na pravom ste mestu. Pored svih zahteva od sertifikata do licenci krenuli smo u susret klijentima širom Balkana sa proverenim rešenjima i konstrukcijama. Dobrodošli ste svi da se zajedno igramo u dečijem carstvu gde ponešto možemo pronaći i za odrasle. Svaki naš proizvod je prošao strogo testiranje na različite uslove. Sve je prilagođeno mlađoj populaciji. Kada su noviteti u pitanju spremili smo vam Laser maze i Laser tag arene, kao i Tobogane sa igricama i još mnogo toga. Uživajmo zajedno u našem i vašem carstvu. Srdačno vas pozdravlja ASKA tim. 

+
Objekata
+
Idejnih rešenja
+
Zadovoljnih klinaca

ZABAVA U TRI DIMENZIJE

3D Igraonice

Izrada igraonica sa novom dimenzijom. Pored sadržaja koji su prostorno atraktivni za decu, igraonice dobijaju i vizuelni karakter jedinstvenim dekorom koji ih čini prepoznatljivim. Daje im mogućnost da se deca uvode u razne priče, da im se razvija mašta i kreativnost.

AKTUELNO U SVETU ZABAVE ZA DECU

VRTEŠKE ZA NAJMLAĐE

Tokom projektovanja i izrade vodimo računa o maksimalnoj bezbednosti dece. Dečije igraonice Aska se dugi niz godina uspešno bave izradom i opremanjem dečijih igraonica, tačnije od 2002.godine. Naš kvalitet, profesionalnost, cena, atestirani proizvodi koje ugrađujemo u dečije igraonice nas svrstava među vodeće firme iz ove oblasti. Opremali smo preko 500 objekata kako rođendaonice, tržne centre, tako i parkove zabave, vrtiće… Naši klijenti su naša najbolja reklama!!!. Pravimo čudesne dečije vrteške gde se deca mogu vrteti do mile volje. Vrteške su atestirane i maksimalno zaštićene da se deca ne mogu povrediti.

AKTUELNO

SKULPTURE

Aska je specijalizovana radionica za izradu i opremanje dečijih igraonica. U izradi koristimo materijale koji zadovoljavaju protivpožarne standarde, konstrukcije imaju statičke proračune, a sva ostala oprema ima poreklo i sertifikate proizvođača, sve ovo je rezultiralo dobijanjem evropskog standarda EU 1176. Kanap je atestiran, tobogani takođe. Pravimo razne skulpture različitih oblika, crtanih junaka i svega što možete zamisliti. Materijali od kojih se sve to pravi su ekološki čisti i ni najmanje ne štete okolini a ni deci.

ČIME OPREMAMO VAŠE IGRAONICE

OPREMA ZA IGRAONICE

Oprema za igraonice je svet namenjen najmlađima i posebnu pažnju stavljamo na kreativnost i izdržljivost svakog elementa. Opremamo igraonice po poslednjim standardima po najvišem stepenu kvaliteta. U ponudi imammo razne elemente koji mogu ukrašavati vašu igraonicu. Sa nama vaši najmlađi su sigurni i zadovoljni. Uplovite u svet mašte i bajke sa Igraonicom ASKA.

Šta kažu drugi o nama ?

Drugi o nama

Sve pohvale za izuzetno spretan tim i za izuzetno kreativne ideje. Svoju decu redovno vodim u igraonice koje je ASKA napravila i prezadovoljna sam.
Sladjana
Slađana Stoponja
CTO at E-Prime Electric Bikes
Kao Arhitekta, prvu i najlepšu obuku sam prošla upravo u ASKI i mogu da tvrdim da tu rade profesionalci i da je svaka igraonica priča za sebe.
Sofija
Sofija Petrović
Arhitekta

Kontakt

Budite slobodni da nas kontaktirate

skulpture