NOVO: Laser Maze

Pink panther- laser training center

Laser trening center je prava atrakcija za decu i odrasle. To su sobe ispresecane laserskim snopovima gde učesnici dobijaju razne zadatke kako da dodju do cilja preskakajući i provlačeći se kako ne bi dodirnuli laserski snop ili neke druge senzore. Kao u špijunskim i akcionim filmovima. Sobe su opremljene svetlosnim i zvučnim efektima, ogledalima, panelima sa slikama, raznim senzorima, monitorima i displejima za praćenje igre. Igrač na početku čekira početak igre i ukoliko prekine snop lasera oglašava se alarm i igra prestaje. Ukoliko igrač pređe sve prepreke, na kraju sobe se čekira da je uspešno završio zadatak. Sobe su neverovatne i morate imati jednu.

Laser Maze Chalenge ASKA

Laser Maze sa kreativnim zidom.
lasermaze
Laser maze sobe ispresecane laserima. Cene soba zavise od kompleksnosti i zahtevnosti samog prostora i želje klijenta. Ovo su napredne tehnologije i sve su češći vid zabave što u svetu to i kod nas. Ne moraju samo mala deca da se provlače 🙂 Možemo i mi malo stariji 🙂 Imamo u ponudi male sobe do 5 lasera, kao i veće koje mogu sadržati i do 20, 25 lasera plus ogledala (Naprednije sobe imaju više zadataka). Cene po dogovoru.

U ponudi imamo više modela laserskih soba. M, S, L, XL, Tematic, AirSoft-Escape a cene nisu fiksne jer se ne mogu predvideti uslovi terena na kom se radi kao ni samo vreme izvođenja radova. Ispod su tih 6 modela laser maze soba pa možete imati jasnu sliku kako bi to trebalo izgledati. Imamo iskustva u pravljenju laserskih soba i možemo vam garantovati za kvalitet. Naravno ukoliko klijent ima posebne želje koje prevazilaze naš katalog, izaćićemo sa projektom u susret.

Laser maze S, Laser maze M, Laser maze L, Laser maze XL, Laser maze Tematic, Laser maze Air Soft Escape – CENA DOGOVOR.

Laser Maze na Tuborg festivalu